OKULUMUZUN TARİHÇESİ

05.03.2013 4235

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Emlak Konut GYO tarafından Tuzla Aydınlı Mahallesinde TOKİ Emlak Konut arazisi üzerinde yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir.

28 derslikli olarak yapılan okulumuz ilk projesinde ilköğretim okulu olarak tasarlanmış ancak, ilköğretim okullarının ilkokul ve ortaokul olarak ayrılmasıyla birlikte İlkokul olarak açılış onayı alınmış, yakın çevresinde ortaokul olmadığından 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminden itibaren aynı binada tek müdürlüğe bağlı ilkokul ve ortaokul olarak 470 öğrenci ve 25 öğretmen ile eğitim ve öğretime başlamıştır.

Okulumuz 10.000 m2 alan üzerine kurulmuştur, 7000 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. İki blok halinde yapılan okulumuzun A bloğu ortaokul, B bloğu ilkokul öğrencilerimize ayrılmıştır. Yine Emlak Konut GYO tarafından okulumuz bahçesinde yaptırılan donanımlı bir spor salonumuz mevcuttur.